Golin devine agentia de PR a REHAU România

3 iunie 2021

Golin a devenit agenția de comunicare a companiei REHAU România, furnizor german de soluții pentru ferestre, instalații și mobilă, în urma unui proces de selecție câștigat de agenție. Golin va coordona comunicarea corporate și de brand pentru REHAU România, care, în prezent, activează la nivel local cu trei divizii – REHAU Window Solutions, REHAU Building Solutions și REHAU Furniture Solutions.

REHAU este o companie de familie, lider în zona de sisteme și servicii pentru soluții bazate pe polimeri, care pune accentul pe inovație și sustenabilitate. Cu o experiență de peste 70 de ani la nivel global, REHAU a intrat pe piața din România în 1995. Cu ajutorul progresului tehnologic și al inovației, REHAU îmbunătățește confortul și calitatea vieții oamenilor prin soluții și produse adresate atât sectorului privat rezidențial, cât și celui industrial.

„Am văzut în Golin un partener de încredere și ne bucurăm să începem o colaborare cu obiective îndrăznețe și având în minte un obiectiv atât de important pentru noi – sporirea confortului oamenilor în viața de zi cu zi. Suntem convinși că împreună vom reuși să aducem soluțiile pentru ferestre, instalații și mobilă și mai aproape de oameni, pentru că ne dorim ca fiecare persoană să aibă șansa de a utiliza produsele puse la dispoziție de REHAU”, a declarat Alexandru Oprea, Country Manager, REHAU România.

„E o mare bucurie să lucrăm alături de REHAU și să contribuim la promovarea unui model de business axat pe inovație și sustenabilitate. Ne bucurăm să vedem că există companii care se dezvoltă și își diversifică constant gama de produse, în acord cu trendurile existente la nivel global și cerințele tot mai stricte în vederea protecției mediului. Este plăcerea noastră să promovăm realizările unui brand care pune la dispoziția oamenilor soluții și produse care le fac viața mai ușoară. Suntem convinși că împreună vom reuși să facem și mai cunoscută povestea progresului ingineresc de la REHAU”, a declarat Roxana Dibă, Managing Director, Golin România.

Produsele care înglobează soluțiile puse la dispoziție de REHAU permit utilizatorilor să sporească eficiența energetică a clădirilor și îi ajută să se bucure de ferestrele, instalațiile sanitare sau termice și mobilierul alese pentru o perioadă îndelungată, cu cheltuieli diminuate în ceea ce privește consumul de energie termică sau apă. De asemenea, REHAU vine în întâmpinarea clienților cu soluții pentru exploatarea la maximum a spațiului de locuit în zona de ferestre, uși și mobilă, dar și cu produse menite să ofere oamenilor apă potabilă de cea mai înaltă calitate.

REHAU, reprezentată în România prin birouri de vânzări, a anunțat o investiție de aproximativ 10 milioane de euro în județul Sibiu. REHAU dorește să își extindă activitatea în România și în Europa de Est. În acest sens, REHAU a decis să construiască un hub regional pentru a deservi mai ușor piața și clienții, dar și pentru a fi mai aproape de drumurile europene.

Echipa REHAU România este formată din Ioana Popescu (Marketing & Communication Specialist REHAU România & Bulgaria – Building Technologies), Mihaela Paraschiv (Corporate Communication & Marketing Manager REHAU România – Window Solutions) și Marilena Ivan (Marketing Specialist REHAU România & Bulgaria/ Senior Sales Coordinator REHAU România – Furniture Solutions).

Echipa Golin pentru REHAU România este formată din Cristina Butunoi (Deputy Managing Director), Horia Ghibuțiu (PR Director), Maria Bîrnaure (Senior Media Associate) și Cristina Dobre (Digital Associate).