Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul centru de shopping și petrecere a timpului liber din sectorul 1 al capitalei

14 martie 2022

Golin este partenerul de comunicare al Colosseum Mall și semnează noua identitate de brand

 

Sectorul 1 al Bucureștiului va găzdui din 24 martie, în zona de Nord-Vest, un nou centru de relaxare și shopping – Colosseum Mall, conceput pentru a deveni locaţia perfectă pentru cumpărăturile zilnice, dar și pentru timp petrecut cu prietenii și familia. Golin este partenerul de comunicare al Colosseum Mall și cu această ocazie lansează platforma integrată de comunicare – „Mall Together Now!”. Aceasta vorbește despre facilităţile noului hub de fashion și entertainment, destinate să crească calitatea vieţii bucureștenilor.

Colosseum Mall este unic prin comunităţile pe care le adună în jurul său – este un spaţiu construit pentru oameni. Prin urmare, semnătura << Mall Together Now!>> se mulează perfect pe acest sâmbure al brandului, pe care ne bazăm toată campania de comunicare”, a spus Roxana Dibă, Managing Director Golin. „Ne bucurăm tare că suntem parteneri în consolidarea unui brand puternic, solid, cu perspective de dezvoltare accelerată și abia așteptăm lansarea lui oficială.”

Noua identitate de brand propusă de Golin îmbină zona de fashion cu cea de entertainment, într-un univers vizual care duce cu gândul la eleganţă și relaxare și invită bucureștenii să descopere o nouă destinaţie pentru toate categoriile de vârstă.

„Mall Together Now reprezintă o reîntoarcere la bucuria de a petrece timpul cu prietenii și familia. După doi ani de pandemie în care am stat departe de activităţile cu care eram obișnuiţi, Colosseum Mall îndeamnă oamenii să preţuiască momentele plăcute petrecute împreună”, a spus Irina Mircioiu, Marketing Manager Colosseum Mall.  

Noul Colosseum Mall aduce zeci de branduri cunoscute la nivel local și internaţional, care își vor întâmpina clienţii cu cele mai noi concepte de magazine și restaurante. Printre brandurile care vor face parte din noul concept de retail se regăsesc:

  • Sinsay, parte a grupului polonez LPP, care va deschide în Colosseum Mall cel mai mare magazin din România;
  • Stay Fit cu cel mai mare centru de fitness din reţeaua sa în Colosseum Mall;
  • New Yorker, CCC, Deichmann, Smyk All for Kids, Noriel, Colin’s, 4F, Douglas, Teilor, English Home, Ac&Co, Mumuso, Optiblu, Nala Cosmetics, Helpnet, City Flowers, Fun Planet, Magic Casino, Superbet Premium Store, KFC, Dristor Kebab, Noodle Pack, Mesopotamia, So!Coffee, Vibe Cafe, Uncle John, All For Six, Bunătăţi Ardelenești, Restaurant Presto, La Galleria, Inmedio, Xpressions Beauty & Body Care.s.a.

Clienţii Colosseum Mall se vor bucura de un food-court deosebit care include și zone de servit masa în aer liber, precum și locuri de joacă pentru copii, cel amenajat în aer liber având accesul gratuit.

Pe parcursul acestui an, în incinta Colosseum Mall se vor deschide și cinematograful Happy Cinema, prevăzut cu 7 săli de proiecţie ultra-moderne, o clinică cu servicii medicale, precum și o serie de alte branduri de fashion și accesorii precum House, Cropp, Splend’or, Penti, Cofetăria Kanel ș.a.

Cu ocazia deschiderii noului spaţiu comercial, Colosseum Mall lansează un nou website, www.thecolosseum.ro, dezvoltat de agenţia Aquavita, care include o nouă funcţie de voice search, pentru o navigare mai ușoară. La acest moment, Colosseum Mall este singurul centru comercial din România care oferă clienţilor săi această funcţionalitate pe website-ul propriu. Pe lângă aceasta, utilizatorii pot alege opţiunea dark mode pe website, ce va face navigarea ușoară în momente cu luminozitate scăzută.

Mădălin MIU, Head of Strategy Aquavita Solutions: „Pe măsură ce tehnologia smart home devine mai accesibilă pentru public, conceptul de voice search (căutare prin intermediul unui mesaj vocal) va deveni din ce în ce mai comun. Dezvoltarea funcţionalităţii a pornit de la dorinţa noastră de a face viaţa utilizatorilor mai ușoară – acum, cu doar o apăsare de buton și câteva cuvinte rostite, orice utilizator poate găsi informaţiile de care are nevoie pe website-ul Colosseum Mall.

Pentru deschiderea noului spaţiu comercial, Colosseum Mall își propusese să organizeze activităţi recreative și inedite pentru toţi bucureștenii. În contextul actual, însă, Colosseum Mall a luat decizia de a dona acest buget către Crucea Roșie și iniţiativa „Umanitatea nu are graniţe”, care sprijină refugiaţii din Ucraina. Deschiderea Colosseum Mall va rămâne pe 24 martie, însă data nu va fi marcată de niciun eveniment special, ca simbol de solidaritate faţă de contextul actual.