Compania americană HTEC Group alege Golin ca partener de comunicare în România

28 iulie 2022

Luna trecută, Golin România a demarat o campanie de employer branding pentru HTEC Group, compania de consultanţă și dezvoltare în tehnologie fondată în Serbia și cu sediul în SUA, în urma unui proces de pitch câștigat în cursul acestei primăveri. Recent intrat pe piaţa din România, HTEC Group își propune să creeze 1.000 de noi locuri de muncă în domeniul ingineriei, adresate în principal talentelor de top, urmând misiunea sa de a aduce design tehnologic și inovaţie de ultimă oră în regiune.

Cu o experienţă solidă și expertiză în domeniul IT&C din România, acumulate prin prisma portofoliului de clienţi și prin proiecte de succes, Golin se va ocupa de activităţile de comunicare pentru HTEC Group, cu accent pe comunicarea corporate. Strategia este de a crea awareness la nivel local pentru una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creștere din Europa de Sud-Est și, în același timp, de a aduce în prim-plan proiectele pline de provocări și produsele digitale inovatoare ale companiei, lansate sub umbrela Art of Possible.

Suntem bucuroși să primim un jucător atât de dinamic și inovator în familia partenerilor noștri și să ne unim forţele pentru a duce comunicarea externă a HTEC Group la nivelul următor, prin activităţi ample de media relations și campanii relevante. Unit-ul nostru de Tech este gata să atingă noi culmi alături echipa HTEC, o companie care setează noi repere în materie de produse și servicii digitale de ultimă generaţie”, a declarat Roxana Dibă, Managing Director, Golin România.

„La HTEC, oferim excelenţă în inginerie într-un spectru complet de verticale și ne ajutăm clienţii să-și definească și să implementeze strategiile de transformare digitală într-un mod agil. Am identificat în România o piaţă de tech emergentă, cu o bază de talente și potenţial de excepţie, așa că aveam nevoie de un partener care să ne sprijine în obiectivul nostru de a deveni o companie top of mind în termeni de excelenţă în tehnologie și locul unde cei mai buni specialiști IT din România se pot dezvolta lucrând la unele dintre cele mai inovatoare proiecte tech din lume. Iar acest partener este Golin, o echipă de profesioniști cu ADN de progressive PR, dedicaţi să creeze schimbări care contează”, a spus Katarina Urosevic, Chief Of Staff și Director Corporate Communications în cadrul HTEC Group.

Fondată în 2008 la Belgrad de o echipă mică, iar acum cu sediul central în San Francisco, HTEC este o companie globală de tehnologie cu birouri în SUA, Marea Britanie, Suedia, Ţările de Jos, Slovenia și Europa de Sud-Est, inclusiv Serbia, Macedonia de Nord, Bosnia și Herţegovina, Ungaria și, acum, România. HTEC Group oferă servicii de top în ingineria raftului, cercetare și dezvoltare, design de produs și inovaţie, pentru o gamă largă de industrii. Compania colaborează cu cele mai importante companii high tech din lume, precum și cu unele dintre cele mai inovatoare start-up-uri și cu organizaţii vizionare, pentru a le ajuta să creeze produse și experienţe digitale care permit interacţiuni puternice între business-uri și oameni.

 

Echipa HTEC Group: Jovana Osterday (PR Manager Marketing & Communications), Djordj Odavic (Head of External Communications, Corporate Communication Office), Katarina Urosevic (Director of Corporate Communications).

Echipa Golin: Simona Oprea (Head of Unit), Larisa Hladiuc (Senior Media Associate), Adrian Anghel (Digital Manager), Adriana Georgescu (Digital Strategist).