Golin devine agenția de PR a PeliPartners

22 iulie 2021

Golin a devenit agenția de comunicare a PeliPartners, casă de avocatură care oferă servicii integrate de consultanță pe diverse arii de practică – Corporate M&A, Finanțe și Bănci, Real Estate, Competiție și Drept Comercial, Soluționarea Litigiilor.

PeliPartners aduce laolaltă avocați cu peste 20 de ani experiență, ce fac parte din generația care a construit piața de consultanță în domeniul afacerilor în România, prin aplicarea standardelor internaționale în plan local.

„Suntem încântați să începem această colaborare cu echipa Golin. Am văzut în Golin un partener de încredere, care ne poate susține în atingerea obiectivelor. Suntem convinși că împreună vom reuși să ajungem și mai aproape de partenerii noștri și de piața de business din România. PeliPartners se află într-un moment de consolidare; am încheiat un an dificil, pandemic, cu o serie importantă de tranzacții încheiate în domeniile energie, corporate M&A, banking, real estate și ne uităm la viitor cu un focus constructiv și optimism”, a declarat Francisc Peli, Managing Partner PeliPartners.

„Este o reală plăcere să lucrăm alături de PeliPartners și să ne aducem aportul la promovarea practicilor de succes ale unei case de avocatură cu o experiență bogată pe plan local. Ne bucură să vedem că există profesioniști dedicați dezvoltării pieței locale și alinierii sale la standardele internaționale din domeniu. Suntem convinși că împreună vom reuși să atingem obiectivele propuse și să aducem PeliPartners cât mai aproape de mediul de business și de parteneri”, a declarat Roxana Dibă, Managing Director, Golin România.

Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. De la 1 iulie, casa de avocatură s-a relocat într-un nou sediu, la etajul 13 al clădirii Charles de Gaulle Plaza.

Echipa Golin pentru PeliPartners este formată din Cristina Butunoi (Deputy Managing Director) și Maria Bîrnaure (Senior Media Associate).