Golin și Weekend Sessions invită bucureștenii la 15 weekenduri de relaxare la Grădina Botanică

17 mai 2022

Weekend Sessions, evenimentul care readuce picnicurile și conexiunile culturale în Grădina Botanică a Universităţii din București, a revenit din 7 mai cu o nouă ediţie care reunește 150 de artiști independenţi, precum și antreprenori locali din platforma roditorfoodmarket.ro. Evenimentul le propune vizitatorilor un program extins de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative și indie, dar și momente de poezie, proiecţii de film, ateliere și alte activităţi dedicate copiilor și adulţilor.

Golin este partenerul de comunicare al Weekend Sessions și semnează campania de media relations a ediţiei din acest an. Aceasta se va concentra pe promovarea evenimentului prin transmiterea atmosferei Weekend Sessions și oferirea unui update permanent despre suprizele pregătite pentru participanţi în acest an.

„Weekend Sessions este un spaţiu de reconectare la natură, la oamenii de care ne-a fost dor, la artiștii care ne aduc emoţie în viaţă și la un tip de regăsire prin diferite descoperiri culturale. Pentru că ne dorim ca acest eveniment să ajungă la tot mai multă lume, ne-am gândit să colaborăm cu una dintre agenţiile de relaţii publice din România cu experienţă relevantă – Golin. Noi am lansat propunerea, iar cei de la Golin ne-au răspuns imediat că sunt bucuroși să ne ajute să creștem și să comunicăm tot ceea ce am pregătit pentru cei dornici să participe la câteve momente de relaxare în Grădina Botanică din București”, a spus Silvia Floareş, fondator Weekend Sessions.

Cu Weekend Sessions am avut chimie de la primele discuţii. Am rezonat total cu vibe-ul acestui eveniment și ne bucurăm că avem ocazia să comunicăm despre astfel de iniţiative care aduc oamenii împreună într-un mediu unic, în București. După ce pandemia ne-a ţinut separaţi o perioadă mare de timp, avem nevoie de ocazii să ne reîntâlnim cu cei apropiaţi, să reclădim acele relaţii care s-au pierdut între timp și să ne bucurăm de frumosul din jurul nostru. Suntem nerăbdători să comunicăm despre acest eveniment unic pe piaţa festivalurilor și să redăm o parte din atmosfera Weekend Sessions”, a spus Roxana Dibă, Managing Director, Golin.

Mai multe informaţii despre Weekend Sessions 2022 se pot găsi pe pagina de Facebook a evenimentului și pe www.weekendsessions.ro.