IAA și Golin invită comunitatea creativă locală la Conferinţa Globală IAA „Creativity4Better” 2022

24 octombrie

Pentru al șaselea an consecutiv, „Creativity4Better” transformă Bucureștiul în capitala creativităţii globale. Conferinţa Globală IAA „Creativity4Better” revine pe 3 noiembrie 2022, la Opera Naţională București,

cu speakeri de top la nivel mondial, strategii curajoase de advertising și comunicare, ultimele știri din domeniul sustenabilităţii, exemple de creativitate care sparge tipare și tehnologii de ultimă oră.

În calitate de partener de comunicare al ediţiei din acest an, Golin invită comunitatea de creativi, strategi, inovatori și profesioniști din marketing și publicitate să-și ia o doză de inspiraţie la cel mai înalt nivel. Conferinţa va reuni personalităţi vizionare care schimbă lumea prin creativitatea lor, printre care se numără: Matthew Luhn, un storyteller desăvârșit, cu peste 20 de ani de experienţă în crearea de povești și personaje la Pixar Animation Studios, Dr. Seth Dobrin, CEO Trustwise și președintele Responsible AI Institute, recunoscut ca unul dintre cei mai importanţi oameni din domeniul inteligenţei artificiale și John Schoolcraft, Chief Global Creative Officer la Oatly, care a transformat o afacere de 30 de ani într-o mișcare globală axată pe dezvoltarea unui stil de viaţă sustenabil, bazat pe plante.

„Creativity4Better este evenimentul nostru de referinţă prin care ne dorim, an de an, să inspirăm industria de marcom din România, dar și să promovăm extern România ca hub global de creativitate. An de an, lucrăm mai intens să facem conferinţa mai interesantă și mai reprezentativă pentru comunitatea noastră. Când pleci la un drum cu atâtea provocări, ai nevoie de parteneri de încredere care împărtășesc aceeași viziune. Mulţumesc echipei Golin pentru toată dedicarea și profesionalismul pe care ni le arătaţi zi de zi. Ne bucurăm că vă avem alături și că împreună construim un eveniment atât de important.”, a spus  Victor Dobre, Director Executiv IAA România.

„Creativity4Better a devenit un eveniment emblematic pentru industria locală marcom, o adevărată sursă de inspiraţie pentru oamenii de comunicare, marketing, media, publicitate, branding și nu numai. Din ”culise”, vă pot spune că se pregătește un conţinut plin de insight-uri, cu subiecte de actualitate și studii de caz excelente, dar și cu inovaţii aduse pe scenă de key speakers locali și internaţionali. Mă bucur că suntem și anul acesta partener de comunicare pentru „Creativity4Better” și că avem ocazia să ne exersăm toate abilităţile de media relations, dar și de implementare a unor proiecte speciale. Abia aștept să luăm împreună pauza creativă de care avem atâta nevoie – măcar din când în când.”, a spus Roxana Dibă, Managing Director, Golin.

Participanţii se vor putea bucura și de expoziţia specială retrospectivă „Great Ads For Good”, îngrijită de ACT Responsible, care îi va aduce mai aproape de advertising-ul responsabil. Conferinţa va fi precedată, pe 2 noiembrie, de o zi plină de workshop-uri imersive care vor aborda subiecte precum creativitatea în comunicare, metaverse și NFT, sustenabilitate și multe altele.

Mai multe informaţii despre Conferinţa Globală IAA „Creativity4Better” 2022 sunt disponibile pe www.creativity4better.com.