Zi de zi parte din Edenred, o altfel de zi în EDENVERSE. Angajatii Edenred România au trăit o experientă intergalactică în EDENVERSE, un eveniment marca Golin

19 aprilie 2023

În fiecare an, Edenred, liderul pieţei de beneficii extrasalariale din România, celebrează reușitele din anul anterior și premiază cele mai importante rezultate, în cadrul unui eveniment dedicat tuturor angajaţilor. Iar anul acesta, alături de Golin a reunit întreaga echipă în EDENVERSE – un concept dezvoltat de Mullen România.

EDENVERSE reflectă, de fapt, întregul ecosistem Edenred, care pornește de la angajaţii proprii și departamentele companiei și se dezvoltă constant înspre clienţi, înspre fiecare beneficiar final, precum și spre toţi ceilalţi stakeholderi din ţară. În acest univers, fiecare angajat Edenred este diferit și are un rol specific, dar toţi sunt uniţi de principii solide și de valori comune care le pun lume în mișcare: togetherness, onestitate, generozitate, incluziune, pasiune și respect. Acestea fac ca Edenred sa fie EDENVERSE.

Kick-off-ul este unul dintre cele mai importante momente din an pentru toţi colegii, pentru că reunește întreaga echipă din ţară, pentru o seară încununată cu premii și recunoștinţă, discuţii strategice despre priorităţi de business, precum și timp important petrecut împreună. Și, de aceea, ne-am dorit să le oferim colegilor o experienţă cu adevărat memorabilă. Conceptul EDENVERSE a surprins esenţa Edenred: suntem o reţea unită și complexă, potenţată de contribuţia și talentul fiecăruia, un univers interconectat. Iar întreg planul de activităţi a reușit să arate că angajaţii – oameni diferiţi, dar uniţi de un scop comun – sunt centrul universului Edenred. Succesul evenimentului a fost confirmat de colegii noștri din întreaga ţară, a spus Lelia Mancaș, Head of Marketing, Edenred România.

„Facem echipă cu Edenred de exact un an și, fiind aproape zi de zi, am înţeles în detaliu în ce constă unicitatea culturii interne și care este esenţa misiunii companiei. De aceea, am reușit să organizăm împreună mai mult decât un eveniment. Am dezvoltat un întreg univers – un EDENVERSE bazat pe valorile și energia Edenred, materializat printr-o identitate vizuală puternică și activări inedite, care au presupus și engagement constant cu angajaţii. Implementarea a activat multiple canale, un mecanism special de teasing, happenings pe parcursul unei întregi săptămâni, elemente care au implicat toate departamentele Edenred, activări la birou și decoruri galactice, ecrane gigant care au susţinut atmosfera unei seri de Gală și, desigur, o echipă imbatabilă client-agenţie. A fost unul dintre cele mai complexe și frumoase proiecte din ultima perioadă, care a culminat cu <<a night to remember>>”, a spus Roxana Dibă, Managing Director Golin.

EDENVERSE a debutat cu etapa de teasing care a inclus un save the date inedit. Tradiţionala invitaţie corporate s-a transformat într-un mesaj venit din univers sub forma unui reminder video – o surpriză din partea MC-ului, precum și o serie de countdown emails, toate acestea declinate din concept, în line-uri interactive de copy și elemente desprinse din identitatea vizuală. Urmărind brief-ul, angajaţii au fost incluși în dezvoltarea activităţilor.

În a doua etapă, biroul Edenred s-a transformat, peste noapte, în EDENVERSE, printr-o suită de elemente de decor personalizate – floorstickers, window stickers, baloane și direcţionale, toate urmând firul roșu de concept. Zi de zi, parte din Edenred, colegii au fost invitaţi să petreacă o altfel de zi în EDENVERSE. Departamentele din Edenred s-au transformat în planete & galaxii, precum Planeta Humanica (Human Resources), Planeta Legalul (Legal) sau Planeta Marketium (Marketing), iar surprizele nu s-au oprit aici.

Cercul a fost închis cu evenimentul de seară – un univers complet format din animaţii, sunet și grafică, în care au fost prezentate performanţele și premierele din 2022, priorităţile din 2023, precum și planurile de viitor, unde actori principali au fost chiar angajaţii – cel mai activ motor al universului Edenred.

Un live streaming interview inedit condus de MC a transpus în timp real pe ecranele digitale din locaţie cele mai frumoase povești din Edenred: valorile care îi motivează zi de zi, amintiri funny, momente sincere, împărtășite în direct chiar de angajaţii Edenred.

Proiectul EDENVERSE a fost mai mult decât organizarea unui eveniment anual. Reţeta unui succes cu rezonanţă intergalactică a îmbinat cu măiestrie servicii și competenţe complementare de creaţie, BTL și PR, alături de pasiunea echipei agenţie-client. Succesul proiectului a fost confirmat de însuși publicul ţintă: dintre cei 120 de angajaţi Edenred care au răspuns la sondajul realizat post-eveniment, 75% au notat evenimentul prin calificativul „excelent”, iar 20% l-au descris ca „foarte bun”.

 

Echipa Edenred: Lelia Mancaș (Head of Marketing), Laura Popa (CSR Coordinator & Employer Branding), Andrei Gudulea (Senior Art Director)

Echipa Golin: Ana-Maria Stoica (BTL Manager), Andrei Bașa (BTL Manager), Corneliu Cojocaru (BTL Executive), Marina Constanda (Head of Unit), Alexandra Chivu (PR Manager), Irina Roșu (Copywriter), cu sprijinul lui Silviu Antohe (Executive Creative Director, MullenLowe Romania)