Image for PENTİ - Gayet Normal

PENTİ – Gayet Normal

Türkiye’den doğan önemli giyim markalarından birisi olan Penti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile birleştirdiği özel bir kampanyaya imza attı. Özel olarak tasarlanan inovatif ürünü “Regl Destek Külodu” ile bağlantılı olarak hayata geçirilen “Gayet Normal” kampanyasında, kadınların periyot dönemlerine ait toplumda tabulaştırılmış düşüncelerin yıkılması hedeflendi.

Dijital kampanya olarak başlayan ve yoğun ilgi karşısında televizyon reklamları ile devam eden kampanyada Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı yer aldı ve regl olmanın özel bir gün değil ‘Gayet Normal’ olduğunun altı çizildi.

Kadın olmanın en doğal halini toplumsal tabulardan uzaklaştırıp normalleştirmeyi hedefleyen proje kapsamında; basın iletişimi, influencer iletişimi, özel gün iletişimi ve reklam filmi eş zamanlı olarak hayata geçirildi.

Sezonun ses getiren kampanyalarından biri haline gelen “Gayet Normal” ile Penti, Brandverse Awards’ta Cesur Markalar ile Fikir Önderi ve Influencer Kampanyası kategorilerinde Gümüş, Lansman/Relansman kategorisinde ise Bronz ödülün sahibi oldu.