Activa ile “Bağırsakta İyi Hisset Müzesi”nde Buluştuk

Sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olan ürünleriyle dikkat çeken Activia’nın yeni ürünü Probiyotikli Shake’i tanıtmak için Akaretler Sıravler.43’de Bağırsakta İyilik Hareketi Müzesi’ne hayat verdik. Activia’nın “İyi Bağırsak İyi Sen” sloganından yola çıkarak tasarlanan müzede ziyaretçileri benzersiz bir sindirim sistemi yolcuğuna çıkardık.

Her odası farklı sinirim sistemi organlarını temsil eden müze 22-26 Mayıs arasında ücretsiz olarak ziyaretçilerini ağırladı. Bağırsakta İyilik Hareketi Müzesi’nin açılısı Cemal Can Cansever ve Nilay Keçeci’nin ev sahibi olduğu etkinlikte kutlandı. Müzede Activia lezzetlerinin yanı sıra heyecan verici sindirim sistemi eğitici ve interaktif alanlarla yansıtıldı. Ziyaretçiler müzedeki içeriklerle yeni bilgiler edinirken, eğlenceli ve unutulmaz anlar yaşadı.

Bağırsakta İyilik Müzesi’nin tanıtımı 360 derece bir iletişim stratejisi üzerine kuruldu, müze açılmadan @activiaturkiye hesabından merak unsuru oluşturacak içerikler paylaşıldı ayrıca bu süreçte 9 infuencer ile iş birliği gerçekleştirildi ve İstanbullular duyuru içerikleriyle müzeye davet edildi. Bağırsakta İyilik Müzesi’nin açılış etkinliğinde influencer, diyetisyen ve basın mensuplarının da bulunduğu 100’den fazla davetli ağırlandı. Müze açık kaldığı süre boyunca 17 influencerın kurguladığı 26 markalı içerik paylaşıldı. Markalı içeriklerin yanı sıra Instagram ve Tiktok’ta 300’den fazla organik içerik yer aldı. 4.000’i aşkın ziyaretçisine kapıları aralayan Bağırsakta İyilik Müzesi, süreç boyunca 25 milyon civarı erişim elde ederken, 70 milyon’dan fazla görüntülendi.

Golin İstanbul, Activia Türkiye’ye stratejik iletişim danışmanlığı çerçevesinde marka iletişimi, medya ilişkileri, konu ve etkinlik yönetimi kapsamında hizmet veriyor.