MAGNUM x LES BENJAMINS

Dondurma ve çikolatada haz otoritesi Magnum, yeni ürünü Magnum Crack’in lansmanı kapsamında iş birliği yaptığı İstanbul merkezli lüks sokak giyim markası Les Benjamins ile yeni kapsül koleksiyonunu Berrak Tüzünataç’la gerçekleştirilen çekimle duyurdu. ‘Haz peşindeysen’ söyleminden ilhamla hazırlanan ve 10 parçadan oluşan Les Benjamins x Magnum kapsül koleksiyonu haz dolu çizgisiyle dikkat çekti. Çekimlerde Berrak Tüzünataç’a oyuncu Mert Ramazan Demir eşlik etti.
Koleksiyonda, Les Benjamins DNA’sı haline gelen ikonik halı deseninin kullanıldığı çift taraflı giyilebilen bir bomber ceket, kadın ve erkek için t-shirtler, inovatif tasarımı ile hem eşofman hem şort olarak kullanabilen erkek alt giyim parçaları, gündüzden geceye devam edilebilecek elbise ve etek gibi zamansız parçalar ön plana çıktı. Koleksiyon, Les Benjamins Nişantaşı Flagship ve www.lesbenjamins.com’da satışa sunuldu.
Kampanya medya ilişkileri sonucunda yazılı, görsel ve online mecralarda toplam 28 yansıma alınarak 3 milyon kişiye ulaşıldı. Sosyal medyada ise 45 influencer isim tarafından yapılan toplam 91 paylaşım ile 21 milyon kişiye erişildi. Kampanya Twitter’da Trending Topic oldu, 34 milyon görüntülenme ve 4.700 yorum aldı.